babyboek gevonden

babyboek gevonden

10 januari 2008
Mijn zussen , de tweeling, Jeane en Trees , hebben wel foto’s van hun geboorte weken, ze weten zelfs op welke dag ze geboren zijn , maar echte details ontbraken. Nu wil het dat ik de foto albums van mijn overleden zus Annie kreeg , maar omdat ik geen tijd had heb ik deze niet direct bekeken.Nu dat ik deze albums ben aan het uitzoeken kreeg ik plotseling een Babyboek in handen, en wat bleek een verslag van de geboorte weken in 1941 van de tweeling , netjes beschreven door mijn vader , hun gewicht en uur wanneer geboren en de weken daarna hoe dit verloopt zowel hun conditie als ook hun belevenissen en beschrijving van de twee baby’s , als het leest lijkt het erop of mijn vader voor het eerst kinderen kreeg terwijl er toch al 7 geboren waren en dan nog in het begin van de oorlog en hij was net verhuisd van Arnhem naar DenHaag…………… kijk en lees verder      DSC_0002-1DSC_0008
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *