Familie graf gevonden

Familie graf gevonden

13 april 2005,

Via de begraafplaats “PAX” Den Haag kregen wij een brief in de familie of wij wel wisten dat mijn vader in de oorlog een familiegraf had gereserveerd. en wel op de St.Barbara   Den Haag. Wat wij wel wisten dat daar onze broertje van 2 maanden daar was begraven , op het eind van de oorlog was er een tekort aan medicijnen en zodoende heeft Hansje 1944 maar 2 maanden geleefd. Onze vader heeft nooit aan een van zijn 10 kinderen vertelt dat hij dat had gedaan, dus na 61 jaar kwamen we daar achter en konden we het contract overboeken op de erven , zo gezegd zo gedaan, wij hebben dus echt een familiegraf. Wel nog niet mooi, nog een beetje slordig, maar daar komt in de toekomst verandering in als we een beetje geld bij elkaar geschrapt hebben.Hopelijk heb ik daar nog de tijd voor , want het is een kostbare aangelegenheid om daar iets van te maken rond de 3000 euro , dus…………..DSC_0002

zie…..

 

St.Barbara , Binckhorstlaan Den Haag no. 625 vak C

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *