Het einde van de boxers tijdperk

Jammer maar wel de harde waarheid, drie hele leuke honden, BOXERS, gehad.

De eerste “Dexter” van Wellenstein uit Weert  geboren 18-10-1987  tot  24-07-1997 donker bruin gestroomd reu,  kwam als pup van 8 weken bij ons gezin,  karakter zeer eigenwijs,  lomp, waakzaam,  onze kinderen konden er alles mee, hele verkleed partijen en paardje rijden op zijn rug alles liet hij toe. Onze kat “Whiskey”  had een haat/liefde verhouding met Dexter,  bij ruzie won de kat, maar uiteindelijk sliepen ze toch wel weer bijelkaar.  Dexter was bijzonder in de training , heb ik Jos intensief gedaan, bij de Boxerclub Schiedam, zo heeft hij naast de fiets met 12km per uur 25 km gelopen en kon hij bijzonder hoog springen.

 

De tweede “Levi” v\d Vlietkant kwam uit Vlaardingen geboren 16-03-1995 tot 07-04-2003 licht geel/bruin reu, kwam ook bij ons toen hij 8 weken was en Dexter was 8 jaar, zo heeft hij de pup opgevoed. Levi is door onze zoon Donals getraind ook in Schiedam en was ontzettend eigen gereid haalde wel goede cijfers bij de schoonheid.

De derde “Quist”  Nuquist van Wellenstein kwam uit fokker Janssen uit Weert geboren 26 mei 2001 tot 14 januari 2011  donker bruin gestroomd reu. Ria haar lieveling hond, niet waakzaam, veel slapen, trekt veel aan de riem naar andere honden, maar in huis zeer gehoorzaam, erg makkelijk had een hekel aan de auto.

 

Dit bericht is geplaatst in Jos Otterloo. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *