wat zijn mijn hoby’s

 wat zijn mijn hoby’s   klik op;   www.FotograficaMuseumZoetermeer.nl

ernemann0002_bewerkt-1     NIEUWLOGOMUSEUM

 mijn droom is een Fotografica Museum te verwezenlijken.klik ; fotografica museum     maar daar heb je op de aller eerste plaats een hele verzameling camera’s voor nodig hebik heb een oproep geplaatst , en tot mijn verbazing reageert men erop en heb veel camera’s toegezonden gekregen. geweldig , hartelijk dank ,014Het is behoorlijk veel , maar een leuke hobby , eerst alles schoonmaken, dan alles noteren in onze lijst , en dan opbergen. Jammer maar mijn verzameling loopt nu over de 2000 stuks dus ik kan het niet meer thuis plaatsen , daar heb ik maar plaats voor max 50 toestellen.Dus elke maand verander ik die plek met de nieuwste aan winsten.blijf mij uw oude analoog camera’s toesturen , of ik kom ze halen. mail mij gerust.kijk naar mijn collectie op….       http://www.sfmz.nl  en/of  http://www.fotografica.nl         Mobiel; 06 22894352    email;    info@otterloo.nl…………………………………………………………………………………………………….

WATER…….WIND……ZEILEN   MIJN GROTE PASSIE  IS  BEGONNEN ROND 1980..

Eerst met windsurfen toen met een grote plank wheeler. les in gekregen op de camping ZEEWOLDE. Heerlijk later de plank in de caravan meegenomen naar Italië aan het Trassimenameer.Dsc_0008

Dsc_0033

In 1987 een BM16m2 poly kuip met houten mahoniedek veel gevaren op de Brassemermeer 1988 1e haven Meerzicht……. later 1989/1994 de 2 haven bij den Brave gelegen op de WEIDE A  (496 gulden voor 7 maanden) .In 1989 geheel nieuw mahonie dek alle hout is vernieuwd 2500 gulden daarna nog op het Sneekermeer gevaren in de Sneekweek. In 1995 mast gebroken nieuwe gekocht 500 gulden.uiteindelijk de boot verkocht voor 8000 gulden.

In 1995 begonnen met Kolibri Houten kajuitzeiljacht gelegen op de Kaag eerst bij Gebr.Visch  In 1996/2009 bij watersportvereniging DEKAAG Warmond(897,25 gulden)   josotter3 0227

starttoorn de Kaag

Whisky proeven Chivas 12 jaar oldIMAG0006

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Op mijn 18jaar tot mijn 24 jaar veel en intensief getennist op Leeuwendaal langs  de Vliet.Dsc_0026                    

Fietsen en zwemmen L

blijft ik ook nog steeds volop doen 

Jeu de Boulle het Franse Petanque in wedstrijd verband is een zeer geconcentreden bezigheidDsc_0007_2

703pxboule_on_grass   Petanque is de Provenxe7aalse variant van jeu de boules, hoewel beide termen vaak als synoniemen worden gebruikt. Jeu de boules omvat alle spellen die met metalen ballen worden gespeeld.Petanque komt van “pieds tanqués” dat “voeten tezamen” betekent.

Dit bericht is geplaatst in Jos Otterloo. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *